Блог

Крафін

Крафін – що це за «звір такий»?)
Вважається, що перший крафін був створений кулінаром Кейт Рейд із кондитерської Lune Croissanterie у Мельбурні, Австралія, у 2013 році.
За короткий час крафін набрав величезну популярність у світі. Його винахід часом порівнюють з «ефектом бомби, що розірвалася» в кулінарному світі.
У США крафін був популяризований, і у 2014 році зареєстрований під торговою маркою у закладі Mr. Holmes Bakehouse. Сьогодні у всьому світі існує кілька різновидів цієї випічки.
Рецепт крафіну був адаптований для випікання традиційної православної паски.
Ймовірно, таку ідею викликали витягнута форма крафіну, яка нагадує паску або невелику пасочку. Принаймні, з 2017 року паска-крафін набув широкої популярності.

Випікається він так само, у спеціальних формах для паски. Це тонко розкотане великоднє тісто змащене вершковим маслом та перешароване родзинками та іншими сухофруктами. Тепер ця невигадлива паска і в нашому асортименті)

Наш Крафін особливий, він містить лісовий та мигдальний горіхи, сушену журавлину та інжир.

Залишити коментар

Останні коментарі

    Call Now Button