Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від “Булочної Крендель”?
Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від “Булочної Крендель”?
У нашому хлібі – простий зрозумілий склад. У музиці гарно звучить чистий звук. Так і в хлібі – де є нотки цільних злаків, вершкового масла, фруктів, овочів, спецій – звучання чисте та красиве) Наші рецептори будуть нам вдячні. Ми уникаємо промислової хімії, повертаємося до живої культури. Цільнозерновий хліб на заквасці – насичує наш організм вітамінами, мінеральними речовинами, клітковиною.
Усі природні процеси протікають свого часу. Не можна посадити зерно, і вже за тиждень збирати врожай. “Швидкі” – далекі від природи технології виробництва хліба – це не для нас! Всьому свій час! Хліб, як і гарне вино, має бути витриманим!