Булочна Крендель

Як краще зберігати хліб?

Хліб та булочні вироби мають невеликі терміни зберігання 2-3 дні, хліба на заквасці близько 7 днів. І обов’язково протягом цього часу хліб повинен змінюватися, ставати трохи сухішим, трохи щільнішим. Якщо хліб через тиждень такий самий м’який і ніжний, як і першого дня варто задуматися чи...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Свіжий чи черствий

Свіжий чи черствий? Сьогодні широкого поширення набув свіжоспечений хліб. Справді, важко відмовитися від золотистої ще теплої скоринки ароматного пшеничного хліба. Від одного запаху апетит розігрується не на жарт, а рука вже тягнеться до хлібної полиці. Здавалося б, чим свіжіше, тим краще. Насправді все з точністю...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від “Булочної Крендель”?

Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від “Булочної Крендель”?У нашому хлібі – простий зрозумілий склад. У музиці гарно звучить чистий звук. Так і в хлібі – де є нотки цільних злаків, вершкового масла, фруктів, овочів, спецій – звучання чисте та красиве) Наші рецептори будуть нам...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Хліб-природний пребіотик

Цільнозерновий хліб є природним пребіотиком. А все тому, що містить у своєму складі дуже важливий компонент – клітковину. ⠀Харчові волокна (клітковина) не перетравлюються і не засвоюються нашим організмом, але ферментуються мікрофлорою кишечника, стимулюючи її зростання та життєдіяльність. Тобто, пребіотики – помічники у життєдіяльності мікрофлори кишечника.⠀ Їжа...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чому саме цільнозерновий?

Чому перевагу потрібно віддавати цільнозерновому хлібу? Білий смачніший, ароматніший, пишніший) Навіщо грубі отрубистые частинки зерна? Якщо можна насолодитися смаком білого хліба? «Білий», як ми звикли його називати, зроблений з пшеничного борошна вищого ґатунку, так би мовити – рафінованого. Це означає, що при помелі зерна від...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чиста етикетка

“Clean label” чули про такий термін? ⠀ Зараз всі інформаційні портали закликають піклуватися про своє здоров’я і про харчування особливо. Скрізь говориться, що потрібно уважно вивчити етикетку із складом продуктів та вибрати найменш небезпечні, а якщо пощастить, то й корисні продукти. Особливо це важливо, коли...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Крафін

Крафін – що це за «звір такий»?)Вважається, що перший крафін був створений кулінаром Кейт Рейд із кондитерської Lune Croissanterie у Мельбурні, Австралія, у 2013 році.За короткий час крафін набрав величезну популярність у світі. Його винахід часом порівнюють з «ефектом бомби, що розірвалася» в кулінарному світі.У...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вуглеводна пустушка чи корисний продукт?

Природа створила все для того, щоб ми були здоровими і щасливими!Але ми  у процесі еволюції примудрилися  перетворити хороші продукти, що дарують нам красу та енергію, в абсолютно некорисні. Не винятком став і ХЛІБ! ⠀Біле рафіноване пшеничне борошно продукт людського втручання у природу. Вуглеводна пустушка  з...

ДЕТАЛЬНІШЕ
Call Now Button