Про нас

Завжди свіжий та смачний хліб

Ласкаво просимо до наших магазинів

Завжди свіжий та смачний хліб
 НАТУРАЛЬНІ ІНГРИДІЄНТИ

НАТУРАЛЬНІ ІНГРИДІЄНТИ

Ми не використовуємо розпушувачі і хімічні домішки в своєму виробництві, а використовуємо виключно натуральні інгредієнти, саме тому хліб з нашої Булочної Крендель довго залишається свіжим і ароматним.

15 ВИДІВ ЗЛАКІВ

15 ВИДІВ ЗЛАКІВ

Ми використовуємо у своєму виробництві 15 видів різних злаків. Випікаємо хліб на будь-який смак, п'ять видів нашого хліба – бездріжджові, вирощені із власних заквасок

СМАЧНА ВИПІЧКА

СМАЧНА ВИПІЧКА

Наш пекар замішуючи тісто, збирає в ньому все найкраще: борошно, очищену воду, ароматні трави, спеції, різні злаки, горіхи та фрукти, щоб вже о 8-й годині ранку ви могли придбати до сніданку ще теплу і неймовірно смачну випічку!

Булочна Крендель

Усі наші предки вирощували хліб на полях. Ну а ми продовжуючи багатовікові традиції своїх предків займаємось випічкою СПРАВЖНЬОГО ХЛІБА. Бажаєте стати здоровішими – почніть з хліба! Раніше в їжу вживали переважно нерафіноване зерно. Зерна злаків багаті на вітаміни, мінерали та клітковину. Весь цей скарб корисностей знаходиться саме в цільнозерновому борошні. Ще одна велика мудрість наших предків – це ферментація. Хліб як і хороше вино має бути вибродженим. У нашому хлібі зібрані багатовікові традиції наших предків - приготування хлібів на заквасках із цільнозернового борошна. Природа створила все для того, щоб ми були здоровими та щасливими.

Булочна Крендель
250000

виробів/рік

70

та більше виробів наш асортимент

30000

хліба на заквасці на рік

2500

мішків борошна спрацьовуємо на рік

Наша команда

ПРАЦЮЄМО З НАТХНЕННЯМ

Наша команда
Галина Попова

Галина Попова

Шеф

Вітання! Давайте знайомитись? Хто я? Я - ідейний генератор та натхненник ``Булочної Крендель``, а по простому - технолог і керівник цього проекту. Вибір моєї професії був випадковим. Але я вірю в долю і розумію, що не таким і випадковим він був! Щоразу відчуваю трепет, коли саджу хліб у піч. Хвилююся... І ось він рум'яний і пишний з ніжним ароматом хлібної корки виходить із печі. Хіба це не магія?! Це мистецтво гідне захоплення та поваги! Це мова, за допомогою якої можна передати гармонію, щастя, красу, емоції, сповненість, культуру народу. Завжди Ваша, Попова Галина.

Call Now Button