Булочна Крендель

Как лучше хранить хлеб?

Хлеб и булочные изделия имеют маленькие сроки хранения 2-3 дня, заквасочные хлеба около 7 дней. И обязательно на протяжении этого времени хлеб должен меняться, становиться чуть суше, чуть плотнее. Если хлеб через неделю такой же мягкий и нежный, как и в первый день стоит задуматься...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Свіжий чи черствий

Свіжий чи черствий? Сьогодні широкого поширення набув свіжоспечений хліб. Справді, важко відмовитися від золотистої, ще теплої скоринки ароматного пшеничного хліба. Від одного запаху апетит розігрується не на жарт, а рука вже тягнеться до хлібної полиці. Здавалося б, чим свіже, тим краще. Насправді...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від "Булочної Крендель"?

Чому цільнозерновий хліб на живій заквасці від "Булочної Крендель"? У нашому хлібі – простий склад. У музиці гарно звучить чистий звук. Так і в хлібі – де є нотки цілісних злаків, вершкового масла, фруктів, овочів, спецій – звучання чисте та красиве.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Хліб-природний пребіотик

Цільнозерновий хліб є природним пребіотиком. А все тому, що містить у своєму складі дуже важливий компонент – клітковину. Харчові волокна (клітковина) не перетравлюються і не засвоюються нашим організмом, але ферментуються мікрофлорою кишечника, стимулюючи її зростання та життєдіяльність. Тобто, пребіотики – помічники у життєдіяльності мікрофлори кишечника. Їжа є єдиним джерелом...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чому саме цільнозерновий?

Чому перевагу потрібно віддавати цільнозерновому хлібу? Білий смачніший, ароматніший, пишніший! Якщо можна насолодитись смаком білого хліба? «Білий», як ми звикли його називати, виготовлений з пшеничного борошна вищого гатунку, так би мовити – рафінованого. Це означає, що при помелі зерна від нього відокремили...

ДЕТАЛЬНІШЕ

Чиста етикетка

"Clean label" чули про такий термін? ⠀Зараз усі інформаційні портали закликають піклуватися про своє здоров'я і про харчування особливо. Скрізь говориться, що потрібно уважно вивчити етикетку зі складом продуктів та вибрати найменш небезпечні, а якщо пощастить, то й корисні продукти. Особливо це важливо.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Крафін

Крафін – що це? за «звір такий»?) Вважається, що перший крафін був створений кулінаром Кейт Рейд з кондитерської Lune Croissanterie в Мельбурні, Австралія, в 2013 році. За короткий час крафін набрав величезну популярність у світі. Його винахід часом порівнюють з «ефектом бомби, що розірвалася» в кулінарному світі.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Вуглеводна пустушка чи корисний продукт?

Природа створила все для того, щоб ми були здоровими? і щасливими?! Але ми ??‍♀️ у процесі еволюції примудрилися ??‍♀️ перетворити хороші? продукти, що дарують нам красу та енергію, абсолютно ? марні. Не винятком став і ХЛІБ! ⠀ Біла рафінована пшенична мука продукт...

ДЕТАЛЬНІШЕ
Call Now Button
ukУкраїнська